De Omega Pharma RUN zal niet doorgaan in 2016

 

Beste sportliefhebber,

Met spijt delen wij mee dat de Omega Pharma RUN dit jaar niet zal doorgaan.

De Omega Pharma Run ontstond in 2010 als een even ludieke als sportieve uitdaging voor Omega Pharma-CEO Marc Coucke die een halve marathon wou gaan lopen. Al snel groeide het evenement uit tot een enorm populaire loophappening in Nazareth met verschillende nummers voor jong en oud. De RUN zou dit jaar aan zijn 6e editie toe zijn geweest, maar wordt nu dus voor nog onbepaalde duur uitgesteld.

Omega Pharma bevindt zich momenteel als bedrijf in een heel boeiende periode waarin zich nieuwe uitdagingen en prioriteiten stellen. Doordat het hele evenement al vanaf de eerste jaargang volledig intern georganiseerd wordt en wij niet de intentie hebben om dit uit te besteden, zien wij ons genoodzaakt om de editie van dit jaar niet te laten doorgaan.

Wij proberen van de Omega Pharma RUN steeds een loopevent van topniveau te maken waar alle betrokkenen, van deelnemers over partners tot vrijwilligers en medewerkers, met een goed gevoel op kunnen terugblikken. In de huidige context kunnen we die garantie momenteel niet bieden, waardoor we tot deze moeilijke maar weloverwogen beslissing zijn gekomen.

Sportieve groeten,

Het Omega Pharma RUN-team

site created by makingChoices.be • site powered by easy.CMS